Bemutatkozás

 

dr. Koltai Ildikó budapesti ügyvéd vagyok. Gyermekkoromat Nyíregyházán töltöttem, ahol 2004-ben a Krúdy Gyula Gimnáziumban érettségiztem.

Jogi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam 2004-2009 között.
 
Ügyvédjelöltként először Nyíregyházán helyezkedtem el a dr Tamás-dr. Gyüre Ügyvédi Irodánál, ahol a polgári jogi ügyek mellett büntetőjogi és munkajogi gyakorlatra is szert tettem. 
Majd újabb kihívást keresve 2010-ben Budapestre költöztem és 2010-től 2013-ig a Kozeschnik Ügyvédi Irodában voltam ügyvédjelölt. Itt főként ingatlanjogi és társasházi ügyekkel foglalkoztam, időközben abszolváltam a jogi szakvizsgámat.
 
Szakvizsgát követően az EOS Faktor Zrt.-nél helyezkedtem el egy rövid időre, ahol követeléskezeléssel foglalkoztam.
 

2014-től a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok Ügyfeleim rendelkezésére. Jelenleg elsősorban polgári jogi területen vállalok megbízásokat, minderről a Szakterületeim menüpont alatt olvashat bővebben. 

Célom, hogy a hozzám fordulók jogi problémáit megelégedettségükre, professzionálisan és ügyfélközpontúan oldjam meg. Álláspontom szerint ez magában foglalja a magas szakmai színvonalat, a pontos és precíz munkavégzést, és a megfelelő tájékoztatás nyújtását az ügyfelek részére.

Mindezeket szem előtt tartva, Ügyfeleimet Budapesten a 13. kerület, Csanády utca 18. szám alatt, az ügyvédi hivatáshoz méltó irodában fogadom előzetes bejelentkezés alapján.

error: Content is protected !!